skip to Main Content

Magazijnstelling voor uw opslag

Een magazijnstelling van Mijnlegbordstelling is de juiste en meest efficiƫnte opslagmethode voor uw onderneming. De stellingen worden op maat geproduceerd en afgeleverd of opgebouwd op locatie. Ons team kijkt naar de beste oplossing voor uw magazijn of productieomgeving.

Daarnaast is de montage van een magazijnstelling eenvoudig te verzorgen. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij u een gerenommeerd product aan van topkwaliteit. U kunt op ieder moment vrijblijvend telefonisch contact opnemen of een offerte aanvragen.

Legbordstelling met overvloering
magazijnstelling overvloering
magazijnstelling overvloering
magazijnstelling met vloer
magazijnstelling complete service
magazijnstelling met trap
magazijnstelling tussenvloer
magazijnstelling vloer frames
magazijnstelling overvloeringmagazijnstelling met vloermagazijnstelling complete servicemagazijnstelling met trapmagazijnstelling tussenvloermagazijnstelling vloer frames

Magazijnstelling met overvloering

De engineers van Mijnlegbordstelling verzorgen het hele traject omtrent een Magazijnstelling. Naast het opslaan van uw goederen in een magazijnstelling bouwen wij ook vloeren. Hiermee maakt u gebruik van de hoogte in uw pand. Dit zorgt voor een uitstekende productie doorstroom voor uw onderneming. Een stelling met overvloering is de meest efficiente en effectieve methode voor uw magazijn.

Vrijblijvend advies

Een onderbouwd advies en offerte op maat; dat kunt u van Mijnlegbordstelling verwachten. Wanneer u onze hulp inschakelt, bekijken wij uw opslagruimte om vervolgens tekeningen en constructieberekeningen op te stellen.

Kwaliteit en nauwkeurigheid zijn belangrijke pijlers van deze documenten. Vervolgens leggen wij u een offerte voor, die we goed met u doornemen. In de planning en verdere realisatie houden we rekening met de situatie ter plaatse. Zo hoeft u uw werkzaamheden niet te staken, tijdens de bouw van de legbordstelling, stellingkast, palletstelling, draagarmstelling, kunstopslag of aanrijbeveiliging.

ProductinformatieOpzoek naar de ideale oplossing voor uw magazijn of productieomgeving?
Complete service
De legbordstelling is beschikbaar in verschillende hoogtes , dieptes en breedtes. Vraag informatie aan voor de mogelijkheden.
Legbordstelling specificaties
Onze collectie legbordstellingen over de afgelopen 25 jaar. Bekijk hier ons assortiment en vraag de mogelijkheden aan.
Engineering & Advies
Laat uw legbordstelling samenstellen door onze engineers. Wij leveren en bouwen de stellingen op maat.
Back To Top