skip to Main Content

Powered by Space Solutions

Mijnlegbordstelling is een onderdeel van Space Solutions dat zich richt op maatwerk voor magazijnen, opslagruimtes, productieomgevingen en distributiecentra. Wij zijn gespecialiseerd in Legbordstellingen oftewel magazijnstellingen en stellingkasten. Tijdens de realisatie van de stellingen staat persoonlijke aandacht voor de wensen dan de opdrachtgever voorop.

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent een Stellingkast?

De stellingspecialist in de Benelux

Mijnlegbordstelling is een onderdeel van Space Solutions dat zich al jaren specialiseert in alle soorten stellingen. De stellingen zijn van het merk Metalsistem dat al jaren koploper is in het produceren van legbordstellingen, stellingkasten en magazijnstellingen.

35 jaar ervaring

Met 35 jaar ervaring weten wij dat het beste resultaat wordt behaald, wanneer maatwerk ook echt op maat wordt geboden. Daarom werken wij merkonafhankelijk en berekenen wij de constructies tot op de millimeter precies in Autocad. Wij sluiten uw opslag aan op uw logistieke en/ of productieproces. Nu en in de toekomst. Door slim op te slaan, heeft u een efficiƫnte handling, kortere omsteltijd en kunt u uw goederen sneller vinden. Mijnlegbordstelling zorgt ervoor dat u met dezelfde ruimte meer kunt opslaan of zelfs met een kleinere ruimte uit de voeten kunt!

Back To Top