skip to Main Content

Op zoek naar een Stellingkast Amsterdam?

Dan bent u bij Mijnlegbordstelling aan het juiste adres. Wij als stellingspecialist leveren , bouwen en engineeren een stellingkast naar uw wensen in Amsterdam en omgeving. De stellingkasten worden op maat gebouwd door onze ingenieurs die de juiste oplossing zoeken voor uw magazijn, pand of productieomgeving. Stellingkast Amsterdam

Legbordstelling met overvloering

Stellingkast Amsterdam

Mijnlegbordstelling levert, bouwt en ontwerpt de stellingkast op maat voor uw productieomgeving. Alle Stellingkasten worden gebouwd naar de hoogtes, breedtes en dieptes waar u voorkeuren naar uit gaan. Met een stellingkast kunt u optimaal gebruik maken van de oppervlakte. Daarnaast kunt u ook efficiƫnt omgaan met de hoogte van uw pand d.m.v een stellingkast met overvloering. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent een Stellingkast Amsterdam oftewel Legbordstelling. Neem dan vrijblijvend contact op en laat u informeren over de mogelijkheden. De stellingspecialist in Amsterdam.

Vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend advies? Neem dan telefonisch contact op of vraag een offerte aan. Ons team engineers ontwerpen de juiste stelling voor uw magazijn of productieomgeving. Mijnlegbordstelling is de stellingspecialist in de Benelux. Wij ontwerpen, bouwen en leveren de stellingen naar uw wens.

Back To Top